Den 7.-10. november blev der afholdt DM i svømning på kortbane i Esbjerg.

Hørsholm Svømmeforening stillede med et stærkt hold af senior-svømmere, der havde kvalificeret sig til stævnet – Anne Føyn, Marina Nissen Jakobsen, Martha Vitus, Martin Vennick Haugbølle, Jacob Eriksen, Sebastian Tullberg, Alexander Tullberg (juniorsvømmer), Rasmus Steenberg, Nikki Karlsson og Mathias Rysgaard.

Mathias bliver dansk mester i 50 ryg, 100 fri, 200 fri og får i et tæt løb en sølvmedalje i 50 fri. Nikki svømmer sig til en guld i ungsenior i 50 ryg, 100 ryg. Anne vinder bronze i ungsenior 50 fly og 200 fly. Sebastian vinder guld i ungsenior i 100 fly. Rasmus får en sølvmedalje i ungsenior i 50 bryst.

Udover de personlige medaljer, var drengene helt ustyrlige i deres holdkap, og det blev til 2 guldmedaljer i hhv. 4×100 fri (Alexander, Sebastian, Rasmus og Mathias) og 4×50 fri (Alexander, Sebastian, Jakob og Mathias) samt en senior bronze i 4×10 medley (Mathias, Rasmus, Sebastian og Jakob).

Udover de mange medaljer, blev det til et hav af personlige rekorder og klubrekorder. Desuden kvalificerede Mathias Rysgaard sig til EM på kortbane, som afvikles i Glasgow i december.

Resultaterne er lovende for det fortsatte arbejde frem til Danske Holdmesterskaber, hvor Hørsholm stiller med et hold i 3. division i Ringe. Det bliver spændende at følge.

På billedet fra venstre: Jakob Eriksen, Mathias Rysgaard, Alexander Tullberg, Sebastian Tullberg, Nikki Karlsson, Rasmus Steenberg og Anne Føyn.